Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Le Papillon

Betaalmogelijkheden


Betalen met Ideal:

Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren, bij één van de bij iDeal aangesloten banken, dan kunt u via iDeal gemakkelijk en snel uw betaling verrichten. Wanneer u betaald via iDeal kunnen wij direct de status van uw betaling zien en wanneer deze succesvol is afgerond, overgaan tot verzending van uw bestelling.


Verzenden

Levertijd:

Wij streven ernaar om uw bestelling na ontvangst van de betaling binnen 3 werkdagen te versturen.
Mocht onverhoopt het artikel niet op voorraad zijn c.q. niet leverbaar, dan krijgt u hierover per e-mail bericht. Uiteraard wordt u dan in de gelegenheid gesteld om de order kosteloos te annuleren.

Verzendkosten:

Voor zendingen binnen Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor zendingen in Belgie en Duitsland wordt € 7,50 verzendkosten in rekening gebracht.  Kosten van verzending elders op de wereld zijn op aanvraag.

Retourbeleid

Mocht uw bestelling tegenvallen, dan kunt u het artikel binnen 8 dagen retour zenden. U ontvangt dan uw geld terug. Wilt u een artikel omruilen voor een andere maat, kleur of geheel ander artikel, dan sturen wij het nieuwe artikel (mits voorradig) toe.
Voor ruilingen worden verzend-administratiekosten in rekening gebracht. Bij retourzendingen worden de administratie-verzendkosten ingehouden van het terug te storten bedrag.

Let op: Op maat bestelde/gemaakte artikelen kunnen niet geruild worden!

Voorwaarden:

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd:

  • In onbeschadigde staat
  • In originele verpakking
  • Met aangehecht prijskaartje
  • Ongedragen of ongebruikt
  • Afgeprijsde artikelen worden niet geruild!

(Let op: Het risico en de kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant, evenals de verzendkosten door ons te maken bij ruiling. Mocht u een artikel willen ruilen/retourneren dan dient u de volgende stap te nemen: Meld uw retour aan via  e-mail: lepapillonbijouterie@hotmail.com , vermeld ordernummer welke staat op de factuur/orderbevestiging, het te retourneren artikel en het bedrag.)

Het retouradres is:
Bijouterie Le Papillon
Grote Kerkstraat 15
7941 LA Meppel

 
Garantie

Op ieder product dat u bij Le Papillon koopt, heeft u garantie op productie en fabricagefouten. Wij houden ons aan de officiële garantietermijnen die gesteld worden door leveranciers, importeurs en fabrikanten. Deze garantievoorwaarden vindt u op het bijgeleverde garantiebewijs.

Klachten

Wanneer u een klacht heeft over Le Papillon of over een product dat u via onze website heeft gekocht, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen via de mail: lepapillonbijouterie@hotmail.com
Uw klacht wordt door ons bijzonder serieus genomen. Wij zullen u na ontvangst van uw klacht hiervan binnen 24 uur per e-mail een bevestiging van geven.
Wij zullen iedere klacht persoonlijk behandelen en u middels de mail of telefonisch op de hoogte houden. Indien gewenst, kan dat ook schriftelijk.

 

© 2011 - 2024 Bijouterie Le Papillon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel